NLGS Kennismakingsabonnement t/m 15 juni om aan te schaffen

Terug naar home

NLGS Kennismakingsabonnement t/m 15 juni om aan te schaffen

In het kader van het KLM Open biedt De NLGS een kort kennismakingsabonnement aan waarmee je in juni, juli en augustus 3x18 holes óf 6x9 kunt golfen voor €120,-.
Misschien ben jij of ken jij een enthousiaste golfer die op deze wijze eens wil proeven hoe het is om met een NLGS e-voucher te kunnen golfen op de 38 golfbanen waarmee we samenwerken.
Er zijn twee abonnementen:
✈️ 3 maanden lang in juni, juli en augustus totaal 6 x 9 holes spelen voor €120,- Elke maand staan er twee 9 holes e-vouchers voor je klaar in mijn.nlgs. Deze zijn 15 dagen vooruit vast te leggen in mijn.nlgs.
✈️ 3 maanden lang in juni, juli en augustus totaal 3 x 18 holes spelen voor €120,- Elke maand staat er één 18 holes e-voucher voor je klaar te boeken in mijn.nlgs
✈️ Wanneer je vandaag (23 mei) een abonnement afneemt, dan kun je al een voucher vastleggen t/m 6 juni. Vanaf 24 mei kan dat t/m 7 juni enz.
✈️ De voucher annuleren kan tot 20.00u de dag voordat je gaat spelen (dan ook even de baan afbellen aub).
✈️ Het abonnement wordt NIET automatisch verlengd en stopt automatisch na 31 augustus.
✈️ Besluit je wel aansluitend te verlengen per 1 september, dan bieden we jou ons voordeelabonnement aan. Dit betekent een korting van ongeveer 10% op de standaardprijs die op onze website vermeld staat.
✈️ Dit korte abonnement is voor elke golfer die de afgelopen 12 maanden geen abonnement heeft gehad.
✈️ Ben jij al NLGS abonnee en breng je een golfmaatje aan met dit abonnement, dan ontvang je een bonusvoucher wanneer deze golfer per 1 september het korte abonnement verlengt naar een voordeelabonnement van 12 maanden.

Je bent welkom bij De NLGS. Wil je weten hoe het werkt, lees dan hiernaast verder onder het kopje 'De Nederlandsche Golf Sociëteit: wie zijn we en hoe werkt het?'
Heb je vragen? Stuur dan een mail of appje naar resp. klantenservice@nlgs.nl of 06 10333099

Maurits van der Goes
Mariëlle Dorrestein