Inschrijving Dutch Open Abonnement € 99,- per 15 juni gesloten

Terug naar home

Inschrijving Dutch Open Abonnement € 99,- per 15 juni gesloten

De inschrijving van dit abonnement is per 15 juni gesloten. De standaard abonnementen zijn natuurlijk nog wel verkrijgbaar: 12 maanden elke maand golfen met een abonnement kan al vanaf € 220. Kijk onder Abonnementen op deze website voor de mogelijkheden.
De NLGS in een notendop:
✅ Je sluit een NLGS abonnement online af via IDeal op www.nlgs.nl. Na inschrijving kun je direct een voucher reserveren in mijn.nlgs. Bel dan de baan voor een starttijd en dan kun je golfen. Elke maand golfen er zo'n 850 NLGS golfers met hun NLGS voucher op 37 banen, keuze genoeg!
✅ Op 37 banen heeft de NLGS dagelijks starttijden en op slechts 4 van de 37 golfbanen gelden daluren, op de overige 33 kun je elke dag/tijd spelen, mits de baan een starttijd voor je heeft (bijv. tijdens een clubwedstrijd kun je geen starttijd boeken).
✅ Elke 1e van de maand staat jouw digitale voucher klaar in Mijn.NLGS, deze kun je 14 dagen van te voren reserveren en kosteloos annuleren kan tot vóór de dag van spelen tot 20.00
✅ In Mijn.NLGS zie je overzichtelijk op welke datum en baan de vouchers vrij zijn. Je legt de voucher vast, belt de baan voor een starttijd. Op de dag van spelen krijgt de baan jouw voucher via de mail. Je hoeft slechts je een screenshot te maken van de voucher ter controle.
✅ Je mag met een abonnement 5x spelen op dezelfde baan. Met een abonnement waarmee je 2x per maand speelt, mag je 7 x spelen op dezelfde baan
✅ Je kunt niet stapelen, na de laatste dag van de maand vervalt je voucher en per de 1e van de maand staat er een nieuwe voor je klaar in mijn.nlgs.
✅ Het abonnement wordt NOOIT automatisch verlengd: maar als je aansluitend verlengt, dan krijg je korting op het standaard jaarabonnement (zo'n 10 %).
✅ De NLGS heeft een klantenservice die 24/7 bereikbaar is
✅ Tip: lees onze 'Veel Gestelde Vragen’.
✅ Het member-get-member programma: als je een nieuwe speler aanbrengt, dan krijg je allebei een bonusvoucher kado te gebruiken tijdens de looptijd van het abonnement.

Voor informatie:
klantenservice@nlgs.nl 
www.nlgs.nl
06-10333099 ook whatsapp