Bijna 1000 NLGS golfers

Terug naar home

Bijna 1000 NLGS golfers

De Nederlandsche Golf Sociëteit bestaat sinds 2014, sindsdien groeien we gelijkmatig zodat er voor alle NLGS spelers elke maand voldoende vouchers zijn op 38 golfbanen waarmee we samenwerken. In juli 2023 hebben we de 950e golfer verwelkomd die een NLGS jaarabonnement heeft afgenomen. In november zijn dat er 980 en ergens in 2024 in ons jubileumjaar bereiken we een mooie mijlpaal: 1000 golfers die elke maand 1 of 2 keer golfen via De NLGS, daar zijn we trots op!

De balans bewaken tussen het totaal aantal spelers en de juiste hoeveelheid vouchers, is ons speerpunt. Elke maand wordt er ongeveer 1100 keer gegolft, dagelijks spelen er gemiddeld 35 NLGS golfers verdeeld over alle banen.
De NLGS kent geen kalenderjaar, instromen kan in elke maand en einde van het jaar december/januari, verlengen veel NLGS golfers hun abonnement. We hebben een hele grote groep vaste NLGS golfers, een aantal zelfs al sinds 2014. Het aantal spelers dat elke maand verlengt is erg hoog en daar zijn we erg blij mee. Er is nog plaats om in te stromen, we hebben nog geen wachtlijst. Wanneer we de grens van 1000 golfers passeren dan gaan we vanwege de voucher balans bekijken of een wachtlijst nodig is. We maken dit dan kenbaar op de website.

Wilt u meer weten over De Nederlandsche Golf Sociëteit? Op deze website en in onze 'Veel Gestelde Vragen ' onderaan op de voorkant van onze website, vindt u al veel informatie.
Mailen, bellen of een whatsapp bericht sturen kan ook: klantenservice@nlgs.nl  of 06-10333099

Maurits van der Goes
Mariëlle Vettorato-Dorrestein