1000 NLGS golfers

Terug naar home

1000 NLGS golfers

De Nederlandsche Golf Sociëteit bestaat sinds 2014, sindsdien groeien we gecontroleerd zodat er voor iedereen maandelijks voldoende vouchers zijn op 38 golfbanen waarmee we samenwerken. In juli 2023 hebben we de 950e golfer verwelkomd die een NLGS jaarabonnement heeft afgenomen. In november zijn dat er 980 en in 2024 bereiken we een mooie mijlpaal: 1000 golfers die elke maand 1 of 2 keer golfen via De NLGS, daar zijn we trots op!

Om alle NLGS spelers te kunnen laten golfen, willen we blijven hangen rond de 1000 golfers. De balans bewaken tussen het totaal aantal spelers en de juiste hoeveelheid vouchers, is erg belangrijk. Elke maand wordt er ongeveer 1100 keer gegolfd, dagelijks is dat ongeveer 35 per dag. Bij teveel aanmeldingen in januari, stoppen we tijdelijk met de instroom van abonnees. Natuurlijk zijn we bezig met het uitbreiden van enerzijds de inkoop van starts en anderzijds het binden van nieuwe banen aan De NLGS, maar wij zijn tevreden dat we het het 10e bestaansjaar ingaan met tevreden golfers en banen die blij zijn dat we elke dag bij hun komen spelen.

De stand van zaken december 2023:
De NLGS kent geen kalenderjaar, instromen kan elke maand. Deze maand verlengen veel NLGS golfers hun abonnement. We hebben een hele grote groep vaste NLGS golfers, een aantal zelfs al sinds 2014. Het aantal spelers dat elke maand verlengd is erg hoog. Daar zijn we erg blij mee. Voor december is er nog plaats om in te stromen, als we de grens van 1000 bereiken, sluiten we de instroom via www.nlgs.nl en plaatsen we nieuwe spelers op de wachtlijst.

Wilt u meer weten over De Nederlandsche Golf Sociëteit? Op deze website en in onze 'Veel Gestelde Vragen' vindt u al veel informatie.
Mailen, bellen of een whatsapp bericht sturen kan ook: klantenservice@nlgs.nl  of 06-10333099

Maurits van der Goes
Mariëlle Vettorato-Dorrestein