Bonusvoucher actie

Terug naar home

Bonusvoucher actie

Hoe werkt het?
✅ Neem je een abonnement samen met bijv. jouw partner of jouw golfmaatje, laat het ons weten via mail, dan ontvang je allebei een bonusvoucher kado: klantenservice@nlgs.nl  
✅ Ben je al NLGS golfer en breng je een nieuwe speler aan, dan krijg je ook allebei een bonusvoucher na afname van het abonnement van de nieuwe speler.
✅ Word je abonnee met 4 nieuwe golfers of meer, dan krijg je 2 bonusvouchers kado! Wordt deze nieuwe groep spelers aangebracht door een NLGS golfer, dan ontvangt deze één bonusvoucher.
✅ Deze actie is onbeperkt, dus je mag meerdere golfers aanbrengen
✅ Je ontvangt na afname van het abonnement een startersmail met bevestiging van ontvangst van de bonusvoucher.
✅ Deze bonusvoucher is na ontvangst 12 maanden geldig, uitsluitend te gebruiken op een lopend abonnement. Je kunt er één keer extra mee spelen op een baan naar keuze.
✅ Voorwaarden:
1- het geldt alleen voor golfers die hun eerste NLGS jaarabonnement afnemen en voor 'terugkeerders' die tenminste 12 maanden lang geen abonnement hebben gehad.
2- geef de namen van de nieuwe speler(s) door aan klantenservice@nlgs.nl vóór afname of maximaal  een week ná afname van het abonnement
3- niet geldig i.c.m. met een kort kennismakingsabonnement. Ben je NLGS speler en je brengt een golfer aan met een KLM Open abonnement, dan krijg jij de bonusvoucher als de golfer op 1 september aansluitend het abonnement verlengt.

Wil je meer informatie:
klantenservice@nlgs.nl 
www.nlgs.nl
06-10333099 ook whatsapp