Bonusvoucher actie wegens succes verlengd in 2023!

Terug naar home

Bonusvoucher actie wegens succes verlengd in 2023!

We belonen graag elke NLGS speler die een nieuwe abonnee aanbrengt, sterker nog we belonen ook de golfer die een nieuw jaarabonnement afneemt! Deze actie is onbeperkt, dus je mag meerdere golfers aanbrengen (*geldt alleen voor golfers die hun eerste NLGS jaarabonnement afnemen en voor 'terugkeerders' die in 2022 geen jaarabonnement hebben gehad). 
Hoe werkt het?
✅ Als je als NLGS golfer een nieuwe speler wilt aanbrengen om zo in aanmerking te komen voor een bonusvoucher, mail zijn/haar naam door aan  klantenservice@nlgs.nl  en dan ontvang je allebei een bonusvoucher na afname van het abonnement van de nieuwe speler (mits dit duidelijk voor de afname of maximaal  een week ná afname van het abonnement van de nieuwe speler wordt doorgegeven aan klantenservice@nlgs.nl).
✅ Deze bonusvoucher is na ontvangst 12 maanden geldig, uitsluitend te gebruiken op een lopend abonnement. Je kunt er één keer extra mee spelen op een baan naar keuze.
✅ Word je abonnee met 4 nieuwe golfers of meer, dan krijg je 2 bonusvouchers kado. De aanbrenger ontvangt dan ook een bonusvoucher (mits dit duidelijk voor de afname of maximaal  een week na afname van de 4 abonnementen wordt doorgegeven aan klantenservice@nlgs.nl).

Voor informatie:
klantenservice@nlgs.nl 
www.nlgs.nl
06-10333099 ook whatsapp