De NLGS voucher annuleren, dat kan!.

Terug naar home

De NLGS voucher annuleren, dat kan!.

NLGS golfers zijn wel wat gewend, ze spelen in mooi en minder mooi weer, ook in wind en regen. Daar ligt de kracht van De NLGS, elke maand 'brengt' De NLGS gemiddeld 1000 spelers naar de golfbaan, ook in de herfst- en wintermaanden. Maar hoe ga je om met de gereserveerde e-voucher als het weer echt té slecht is of wordt voorspeld? We hebben 4 tips:
1- Houd de baanstatus van de baan waarop je wilt gaan spelen in de gaten om verrassingen te voorkomen: denk aan wintertees/wintergreens, alleen draagtassen etc.
2- Gewoon gaan spelen, paraplu, handdoek mee en droge kleding mee na het spelen opwarmen op de 19e hole met een hapje en een drankje.
3- Toch twijfel? Annuleer kosteloos jouw voucher vóór 20.00u 's avonds de dag voordat je gaat spelen en bel de baan om de starttijd te annuleren. Je kunt de maandvoucher dan opnieuw gebruiken. Na 20.00u ontvangt de baan de e-voucher en is deze in gebruik om te spelen, annuleren kan dan niet meer.
4- Is de baan door het weer gesloten op jouw speeldatum? Stuur dan een mail naar klantenservice@nlgs.nl dan wordt de maandvoucher opnieuw geactiveerd. Deze kun je dan gebruiken t/m de laatste dag van de maand.