De NLGS Bonusvoucher actie ook in 2024!

Terug naar home

De NLGS Bonusvoucher actie ook in 2024!

Hoe werkt het en wat zijn de voorwaarden:
✅ Neem je een abonnement samen met bijv. jouw partner of jouw golfmaatje, stuur dan na de afname van het abonnement allebei een mail naar klantenservice@nlgs.nl of je hiervoor in aanmerking komt (er is op de website in het aanmeld-en betaalproces geen button om je voor deze bonusactie op te geven).
✅ Ben je al NLGS golfer en breng je een nieuwe abonnementhouder aan, dan kom je als NLGS speler ook in aanmerking voor een bonusvoucher. Stuur dan ook een mail naar de klantenservice.
✅ Word je abonnee met 4 nieuwe golfers of meer, dan krijg je 2 bonusvouchers kado. Wordt deze nieuwe groep spelers aangebracht door een NLGS golfer, dan ontvangt deze één bonusvoucher.
✅ Deze actie is onbeperkt, dus je mag meerdere golfers aanbrengen!
✅ Je ontvangt na afname van het abonnement een welkomstmail met bevestiging van ontvangst van de bonusvoucher.
✅ De bonusvoucher is na ontvangst 12 maanden geldig, uitsluitend te gebruiken op een lopend abonnement. Je kunt er één keer extra mee spelen op een baan naar keuze.
De voorwaarden:
Je komt in aanmerking voor een bonusvoucher als:
✅ Je samen met een golfmaatje voor de 1e keer een NLGS jaarabonnement afneemt of beiden tenminste 12 maanden lang geen abonnement hebt gehad.
✅ Stuur een mail naar klantenservice@nlgs.nl vóór de afname of maximaal  een week ná afname van het abonnement. Geef in deze mail aan door wie je aangedragen bent óf wie je sls NLGS speler aandraagt.
Let op: De NLGS heeft (d.d.1-12-2023) nog geen wachtlijst en voor december en januari kun je je nog aanmelden als NLGS golfer. Nadat 1000e NLGS golfer zich heeft aangemeld, gaat De NLGS bekijken of en wanneer er een wachtlijst ingesteld wordt.

Wil je meer informatie:
klantenservice@nlgs.nl 
www.nlgs.nl
06-10333099 ook whatsapp